Hellas Exclusive ”Elsa”
Född 20150801 e. J Toftahill Eye Of The Tiger u. SE UCH Hellas Kind Of Blue

Elsa bor nu hos Monicka Klocker i Surahammar. Hon är mamma till No-kullen och Bu2-kullen.

FI SE EE UCH Hellas Amethyst "Aimee"

FI SE EE UCH Hellas Amethyst ”Aimee”
Född 20140611 (Björshults Arne Anka u. Hellas Jewel)

Aimee bor nu inne i Uppsala hos Jonathan och Julia. Hon är mamma till Wish- och Call-kullen.

Hellas Agate
SE UCH Hellas Agate ”Greta”
Född 20140611 (Björshults Arne Anka-Hellas Jewel)

Greta ägs nu av sina fodervärdar familjen Rolander i Uppsala. Hon har fått fina placeringar på Årets Border och är Svensk utställningschampion. Hon är mamma till Du-kullarna.

Hellas Jewel

Hellas Jewel ”Julia”
Född 20120319 e. C.I.B NORD UCH En’Båårdiz Jepzon u. SE UCH Hellas Kind Of Blue

Här är min lilla juvel, Hellas Jewel, alias Julia.
En liten tik på strax över 6 kilo som visat sig vara en fantastisk mamma! Julia har res-cert på utställning. Framförallt rasspecialister uppskattade hennes typ och storlek och även om vi inte tävlade om topplaceringarna så vann oftast Julia kategorin ”sötast”. Julia är mamma till bl.a Aimee, Greta och Cindy. Julia är nu pensionär och sällskapsdam till Siv.


SE UCH Hellas Kind Of Blue ”Bella”
Född 20090521 (Fehmarn King Creole-u.Hellas Debutante)

Min älskade lilla charmiga, busiga, pratiga, tokiga, glada ”Bella”! Bella är också vacker och har en fantastisk blå päls. Jag uppskattar speciellt hennes utmärkta standardenliga storlek och hennes typ har uppskattats av rasspecialister som Kathy Wilkinson och Kimmo Mustonen. Bella är mamma till G-, J-, All- och Ex-kullarna. Hon bor nu utanför Strängnäs hos familjen Ek.


En’Båårdiz Klara Färdiga Gå ”Klara”
2011.03.14-2018.09.30 (Otterbobs Ninezergh-u.Hellas Heart-To-Heart)

”Klara” fick Top-kullen som förlöstes med kejsarsnitt pga värksvaghet, och jag valde därför att dra henne ur avel. Hon bodde hos Monicka i fem år innan hon tyvärr dog i följderna av en brusten gallblåsa.


Hellas Delicate ”Disa”
Född 20070318 (Axbor Dante-Hellas Heaven-Sent)

”Disa” har cert och cacib på utställning.
Disa är verkligen en liten läckerbit som charmat alla med sin oerhörda utstrålning! Disa verkar brås mycket på sin far, både till sättet och utseendet. Disa var på halvfoder och är mamma till Ben & Jerry-kullen. Hon ägs nu av Anna-Karin Bengtsson.


Hellas Debutante  ”Debbie”
2007.03.18-2019.12.02 (Axbor Dante-u.Hellas Heaven-Sent)

”Debbie” brås mycket på sin mor, både till sättet och utseendet. En glad och go tjej som trivs bäst i någon knä eller ute i skogen.
Hon används som kortdrivare på rådjur och som eftersökshund. Hon har också varit på ett vildsvinstest och grytträning med mycket gott resultat. Debbie var på halvfoder, men leasades sedan in till ytterligare två kullar. Mamma till K-, Bär- och Bu-kullen.


Hellas Heaven-Sent ”Hertha”
Född 20040629 (Rabalder Hundra Knutar-Axbor Hoppetossas Beatrice)

”Hertha” föddes som en oerhört efterlängtad ensamvalp i Beas sista kull. Därav har hon blivit enormt bortskämd och en riktig matte-gris!;-)
Hon är en otroligt charmig och viljestark liten dam, hon är en clown och en skådespelerska. Ingen kan se så förnärmad ut som hon om hon inte får som hon vill!
Hertha visade sig vara en riktigt duktig mamma och fick två kullar innan hon tyvärr drabbades av pyometra.


Winhazel Morning Dew ”Windy”
2002.09.07-2016.09.08 (Hilane Fire Fighter–Winhazel Rising Star)

”Windy” var importerad från England. Jag lärde känna henne 2004 och jag försökte redan då (skämtsamt) övertala hennes ägare Krister Giselsson att sälja henne till mig… Krister bara log och sa nej. Tyvärr var det Kristers alltför tidiga död i juni 2008 som gjorde att jag fick ta över henne och hon hade sin sista kull, Heart-kullen, här hos mig.
Tyvärr förlorade jag hennes dotter Hellas Heart Of Mine i en olycka och därför fick linjen ingen fortsättning.


SUCH Axbor Hoppetossas Beatrice
1996.09.16-2010.08.17 (Loweldon Travelling Man-Axbor Amandas Hoppetossa)

”Bea” var svensk utställningschampion och hade godkänt grytkaraktärsprov.
Hon hade utställningsframgångar och tre valpkullar hos kennel Axbor. Däribland den kull där min fantastiske Axbor Horatio föddes!
Jag har alltid haft ett extra gott öga till denna dam, framförallt p.g.a. hennes härliga temperament! Tack Ulla och Håkan för att jag fick henne! (Det tog bara fem års tjat…;-)) Efter flera försök föddes till slut Hellas Heaven-Sent 2004.

2004 Brackenhills Walker, Axbor Horatio, Hellas Heaven-Sent. Starten på kennel Hellas!