Åsa Ahlbom har varit verksam med utbildning av hundar och hundägare sedan slutet av 1960-talet med kurser och privatlektioner i vardagsfostran för alla raser. Hon skriver kursmaterial, artiklar, böcker och håller föredrag samt utbildar instruktörer. Hon har studerat etologi, ekologi och psykologi och vi är nog många som har både en eller flera böcker i bokhyllan som Åsa skrivit!

Åsa kommer att prata om hur viktigt det är att fokusera på hur vi uppträder med vårt kroppsspråk och hur vi omedvetet signalerar känslor som hunden uppfattar – den tysta, känslomässiga kontakten mellan oss.
Hur läser hunden av och reagerar den på våra känslor?
Hur använder vi vårt eget kroppsspråk för att få kontakt med hunden?

Torsdag 19 november 2015 Tid: 18.00 – 21.00
Plats: Jällaskolans samlingssal, Uppsala
Pris: 295 kronor, inkl fika
Anmäl dig via www.hundproffsen.com
Valsäter Gård och HUNDPROFFSEN i samarbete