gb_birbim

Utställningar ”nästan hemma” så på lördagen åkte vi till Högbo INT där Greta (Hellas Agate) placerade sig på en hedrande 2a plats i ÖKK med CK och blev utplockad i bästa tik, men lyckades inte knipa en placering. Hennes päls har inte växt ut ordentligt efter att vi trimmade ner henne så hon kommer inte riktigt till sin rätt än, men jag tycker att det var ett väldigt fint resultat i hård konkurrens!
Aimee (Hellas Amethyst) blev 2a med ck i en stark championklass och höll positionen och blev bästa tik-2!

På söndagen var det Gästrikebordern och även där blev Greta 2a i ÖKL med HP efter fina halvsystern Fightingstar’s Easter Lily. Vi konstaterade att förutom pälsfärg och -längd var flickorna oerhört lika, och anmälde dem i parklass som de vann!

parklass
Bästa parklass Hellas Agate & Fightingstar’s Easter Lily, båda efter Björshults Arne Anka

Aimee lyckades bli bästa tik och sen även BIS & Årets Gästrikeborder! Alltså, kolla den rosetten! Arrangörerna hade gjort ett jättejobb och förutom den och det fina vandringspriset fick vi med oss massor med fina priser hem. Stort tack!

gb_bis
Årets Gästrikeborder Hellas Amethyst (Björshults Arne Anka-Hellas Jewel)